söndag 5 september 2010

Uppdatering del 1








I´m back!! :))
,
I måndagskväll (30 aug) kl 17 skulle våra hyresgäster flytta in i huset och då såg det ut som på bild nr 1. En aaaaningen stressande att hålla på och packa, väga, packa om, packa, väga, packa om osv medan en hel hord människor flyttade in ett helt bohag! :) Ja, ja, klockan åtta var vi i alla fall klara och åkte ut med husvagnen till Jälla, handlade det sista, åkte över till Malms med kyl- och frysvarorna m.m. Landade hos mamma vid halv tio och då var vi ganska möra. Tack och lov så hade vi hjälp utav pappa, Inger och mamma under hela dagen, de städade och fejade så det stod härliga till, utan dem vet jag inte hur det skulle ha gått. Tack snälla Ni - Ni är bäst!!
,
4.15 på tisdag morgon ringde klockan och vi sa hejdå till mamma. Hämtade sedan upp svärfar som åkte med till Arlanda och tog sedan hem vår bil. Allt gick jättesmidigt i incheckningen, ingen övervikt (förutom vår egen, ha ha!!) och inga köer. SAS-kärran till Bryssel lyfte på tid, sedan hade vi fyra timmar i Bryssel innan Jetairfly tog oss till Hurghada. Vid det här laget började det kännas att vi gått upp tidigt, så vi slocknade alla fyra under resan, vilket var skönt. Som vanligt så var det inga problem att resa med tjejerna, de är luttrade och klagar sällan, tycker dert bara är spännande och skoj!
.
Väl framme i Hurghada kom kusin Niklas och hämtade oss och vi fyllde varenda skrymsle i bilen med vår packning. Hann precis få vårt bagage innan solen gick ner och allt stannade upp i och med Ramadan. Då var det dags att äta för alla som fastat sedan soluppgången. Taxfreebutiken, säkerhetskontrollen, affärerna, allt stängde och folk stod och åt överallt, det såg ganska skoj ut! Det måste vara en tuff utmaning att varken äta eller dricka när det är 35-40 grader i skuggan...
.
Forts följer...
,
/Tjing!

2 kommentarer:

  1. Härligt att allt gick bra och att ni nu är på G igen. Upp tidigt idag för att slutföra det sista och dra till Östhammar för invigning av mjölkpallen. Solen strålar, hoppas den är med oss hela dagen. Du kan läsa mer om invigningen på UNT/Östhammar. Krama tjejerna och Claes från mej. Puss mamma

    SvaraRadera
  2. Nu börjar det bli normalt igen, rapport om sol och värme, bloggen uppkopplad så datorn måste slås på varje dag för att se om det kommit något nytt. Tänk att trots allt vägande så hade ni utrymme för ytterligare 3 kg, lite snopet.
    Nedräkninge har börjat hos vissa av oss och snart kan man väl säga att det är nära.
    Kramar till allihop från oss alla
    BOBE

    SvaraRadera