tisdag 7 september 2010

Uppdatering del 2




Väl framme i El Gouna mötte vi upp med damen som hjälper paret vi hyr lägenheten av. Vi bara slängde in våra väskor och tog sedan en tuk-tuk till Jobos för lite middag och ett par Stella. Härligt att se alla glada ansikten när vi kom! Det blev en tidig kväll, då vi alla var rätt slut.
.
På onsdagen kom Josefin och killarna till lägenheten vägg i vägg som de hyr i tre veckor. Vi tillbringade dagen med att packa upp och möblera om. Det fattas en del förvaringsutrymmen i lägenheten då det vanligaste är att folk hyr den i ett par veckor under sin semester, inte i tio månader som vi! :) Efter många omflyttningar med tjejernas sängar så kom de överens om att ovanstående blev bäst. Inköp av bokhylla och en byrå, så behöver vi inte använda strykbrädan, ha ha!
.
När lägenheten var i hyffsad ordning så var det dags att ta sig an skolan som legat i träda i tre månader. Bara liiiite sand och damm... Tog hjälp av vår favvostädare Foad och hans kompis + städade själva hela dagen, fint blev det. Häcken som växt och blivit över två meter har även den blivit frisserad, så nu är vi på banan igen!
.
/Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar