torsdag 21 oktober 2010

Hemresa


Oj, vad tiden går fort när man har roligt! Två veckor har gått och det var dags för Telma och Lotta att säga tack och adjö idag. Vi hade turen att bli bjudna på glass, kex och läsk - tack snälla för det!

Veckan har gått med rasande fart med barn både i helårsskolan, semesterskolan, em-fritidsklubben och heldags-fritidsklubben, sååå roligt!! Till det lägenhetsuthyrningar, studiebesök, intervjuer av tidningar, välkomstträffar m.m. På tal om välkomstträffar så kommer Fritidsresor ha 15 plan per vecka som kommer from nästa vecka, ska bli spännande och se vad det ger!

Nästa vecka är det Linnéas sista vecka, hon åker hem till Sverige och snön på torsdag fm, hur ska vi klara oss???? Vi har ju hunnit vänja oss vid att ha dig här, oj vad vi kommer sakna Dig!!

Den stundande lediga helgen kommer att bjuda på vattenland, förhoppningsvis dykbåten på lördag och lite vila och förberedelse. Vad ska Du hitta på?

/Kärlek!

2 kommentarer:

  1. Ledig fredsg, shoppat lite, handlat och nu kokat en porterstek inför morgondagens middag med våra goda vänner... fyra familjer med barn kommer till oss imorn på middag och det ska bli såå roligt!

    Isabella ska vara med i kyrkans muscial på söndag så det får vi väl gå och titta på, sen blir det jobb och skola en vecka innan höstlovet kommer. Kan inte fatta att det redan är här. Jag ska vara ledig även torsdag i den veckan, och jobba tre dagar. Då blir det ett årsedan vi hälsade på Er i Uppsala, vart tog det året vägen...

    Trevlig helg!!!

    SvaraRadera
  2. Vad ni kan, dykbåt!! Vi får inte vara hemma för C ska ha film kväll.. Tack snälla för tvålen ska hämta den imorgon hos din mamma. Kram på Carina & co

    SvaraRadera