lördag 5 mars 2011

Veckan som gåttHej allesammans, det var ett tag se´n sist... internet har varit så otroligt struligt de senaste veckorna och är så segt mest hela tiden, så det uppmuntrar inte till några blogginlägg, eller surfande för huvudtaget... så det är väl på gott och ont...

Det har varit en bra vecka på skolan, den har gått i rasande fart nu när det bara är Claes och jag där. Janna slutade ju sista februari (i måndags), jättetrist men ett måste när det är som det är. Hon bjöd oss på "White elephant" (thaikrogen) i onsdags, jättetrevligt och supergott. Åt en av mina bästa röd currygrytor, ever!! Till efterrätt introducerade Janna oss i friterad glass!?! Har ni provat det? Det hade inte vi, men det var kanon! En stor glasskula var doppat i frityrsmet och sedan rullad i kokos innan den friterades, till det var det friterad banan, mums!
-
I torsdagskväll var tjejerna iväg tillsammans med Lin, Nicole och Nathalie på Ocean View hotell och käkade och tittade på show, det var en stolt och nöjd Malva som kom hem vid 22-tiden. Engla sov över hos Nathalie. Annars i helgen har vi solat, badat, åkt bananbåt, tränat, ätit och druckit gott, lekt och annat som en helg ska innehålla.
.
/Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar