måndag 28 februari 2011

Framme


Ja då var vi utflyttade från Upper Nubia och numera boende i Casa de Funk i Villa V5 i Abu Tig Marina tom den 6 april. För tillfället är det bara vi fyra, två hundar och en katt men imorgon kommer de andra tillbaka, de är i Kairo och hämtar Lin, Chrille och Carro som kommer med flyg från Sverige imorgon eftermiddag. Så imorgon natt är vi 6 vuxna, 3 barn, 2 hundar och 1 katt, det är härligt med kollektiv! :))

Vi har nu avnjutit hämtmat från Thaikrogen, ett glas rött, lite ost och kex och till sist en chokladbit, mumma! Nu är Claes och tjejerna och lämnar ett halvt flak med husgeråd, kläder, lampor etc till Morid och hans familj, sedan är det sängen som gäller, åtminstone för de under 12 år. Vi andra tar nog en öl och tittar lite på SVT World och njuter av tillvaron.

From imorgon är det Claes och jag som ensamma driver skolan och fritidsklubben, vilket betyder arbetsdag mellan 8.45 till 18.15, fem dagar i veckan fram till den sista mars. Det var Jannas sista dag idag, på fredag flyger hon tillbaka till Sverige igen, fyra månader tidigare än beräknat... hoppas hon hittar något nytt och spännande att sätta tänderna i, nu när det inte blev så vi tänkt här i El Gouna.

/Tjing!

2 kommentarer:

  1. Om man gillar det man gör då blir arbetstiden inte lika viktig. Om man dessutom får göra det tillsammans med dem man älskar - underbart.
    Hälsa era nya hyresvärdar! Iréne

    SvaraRadera
  2. Synd att vi har lite annat för oss, annars skulle vi också komma. Alltid finns det väl ett litet hörn ledigt........Gertie

    SvaraRadera