söndag 6 februari 2011

Bio


Har varit på bio utomhus med Engla och Janna ikväll. Vi såg Narnia - Prins Caspian och skeppet i gryningen. Hade bara sett ettan innan men det gick bra ändå, den var riktigt spännande och bra. Här i El Gouna är bion gratis och den är belägen i ett fd disco, som ser ut lite som en anfiteater, jätteläckert. Vi hade med oss en varsin stor fleecefilt som vi satt och mös under medan vi käkade popcorn och drack cola.
,
Arbetsveckan startade idag och det kändes bra att få lite struktur i all kaos. Fick vårt kontrakt förnyat/förändrat idag och vi (med många andra) får det hyresfritt tills det vänder igen, vilket gör att vi kan stanna kvar i lokalerna tom sista mars som vi önskade. Alltid något gött i eländet! Janna blir kvar tom sista februari till att börja med, sedan får vi se hur det blir, allt ändrar sig från dag till dag just nu...
.
Sista barnet gick halv fem idag, så jag var till Sheraton och tränade för tredje dagen i rad, skönt, men nu känns det ordentligt i kroppen, så imorgon blir det vila. "Hundraåringen" tog slut igår eftermiddag och igår kväll började jag på Mari Jungstedts senaste bok som jag fick av Carina när de åkte hem, gillar hennes böcker, så det blir nog bra.
.
/Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar