torsdag 24 februari 2011

Sportlov


Ja då vart de kväller igen, dags att gå och nanna kudden. Inte en av mina favoritsysslor direkt, tänk vad med slöseri av tid!! Nåväl, sova bör man... Claes och jag har precis sett den romantiska komedin "Valentines Day", lite småmysig men ingen film som hamnar i "att rekommendera-mappen".
.
I och med att vi har sportlov denna vecka så har vi idag åkt skidor, druckit varm choklad i en snödriva och byggt en stor snögubbe... sen vaknade jag.. skojade bara.. ;) Vi fick däremot spontanbesök av Filippa och tjejerna, vi fikade och babblade i flera timmar och tjejerna lekte. Claes hann vara med en sväng på slutet, han har jobbat på Colona idag. På eftermiddagen var jag och tjejerna ner en sväng och städade på skolan, så att det är rent och fint inför starten på söndag.
-
Läste att UD nu helt släppt på avrådan om att inte åka till Egypten, skönt att höra, synd bara att de ströp resorna till Röda Havskusten för huvudtaget, endast engelsmännen och några få till var kloka nog... Just nu är det bara engelsmän var man än går, de är ju trevliga så det är ju ok, men det känns lite märkligt. Fler nationaliteter är dock på ingång i veckan och i mitten av april börjar de svenska charterbolagen köra igen. Jag hör att det är flera familjer som åkt hem och ännu fler är på gång, pga bristen på jobb... Jag hoppas att det vänder fort!!
.
/Tjing!

1 kommentar:

  1. Med lite fantasi kan man utöva skidåkning lite var stans ser jag, härlig bild! Ha en fortsatt fin dag/helg mina kära. Ikväll blir det fredagsmys med färsk krabba och SVT/På spåret och Skavlan!
    Kramisar Mamma, svärmor, mormor

    SvaraRadera