fredag 31 december 2010

Gott Nytt År!

Hej alla glada! Det börjar närma sig slutet av 2010. Vi sitter tillsammans med tjejerna och planerar kvällens trerätters, det kan bli en liten anorlunda meny när barnen är med och bestämmer... ;) Vad sägs om krossat pepparkakshus till efterrätt?! :))

Veckan har varit lugn... Malva har haft Anita här i två dagar, Engla har träffat Roukia, jag och Claes har tränat, vi har spelat mycket kort och spel, tittat på film, badat och solat m.m. Natten till onsdag kom årets regn, så på morgonen var alla dynor och kuddar soppsura, trist. Ännu tristare blev det dock på onsdag eftermiddag/kväll när det kom ett riktigt blixt- och dunderregn under flera timmar och regnet kom in genom alla fönster och dörrar... pust!! Vem har sagt att en altan ska ha fall åt rätt håll? Vad är det för fel på att fylla betong i avrinningshålen? Ja ja... nu är det åter torrt och solen skiner igen = Ordningen återställd! Tycker dock att det var lite kul att det första trädgårdsmästaren gjorde på morgonen efter skyfallet var att... vattna... suck! Ännu roligare var det idag när vi kom ner och samme kille har storstädning utomhus och står med högtryckstvätten på fönstren och dörrarna (smutsiga från skyfallet)... innanför fönster och dörrar är det stora fina pölar... dubbelsuck!

Ja ja, nu ska vi göra oss i ordning och gå ner till slaktaren och grönsaksaffären och handa. Vi önskar er ett gott slut och ett fantastiskt 2011.

Tusen varma kramar från oss alla till er alla, gm Veronica

/Kärlek!

3 kommentarer:

  1. Önskar er mina allra käraste det samma och sänder kramar och pussar till er alla! Mamma, mormor och svärmor

    SvaraRadera
  2. Låter för härligt! Vi har varit på Feskarn och hämtat skaldjursplatå till supé! Bubblor på kylning, ordning och reda! Puss på er och gott nytt år, Carina & co..

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni fick ett härlig slut på 2010 och en fantastisk start på 2011. Vi njöt av tre-rätters, bubbel, spel, fyrverkeri och massor av mys. En mycket bra nyårsafton som innehöll allt man kan önska!

    Varma kramar till er alla. Puss

    SvaraRadera