fredag 14 januari 2011

Till havs


Tillbaka efter en dag på havet tillsammans med familjen och Charlotte. Lite väl blåsigt, vilket resulterade i sjösjuka på vägen ut och ganska kallt. Väl i lä var det jättehärligt och havet bjöd på 23 grader, så det var höjders! Claes jobbade som dykinstruktör idag och kommer även göra det de två närmsta dagarna.
.
Nu duschen och sedan blir det filmkväll i soffan med nachos och inhandlat godis, får se vem av oss som först somnar i soffan...?! Engla är hos Nathalie och tjejerna målar tavlor för fulla muggar, 5 totalt har det blivit denna vecka. Riktigt fina faktiskt, ska ta och fota dem och lägga upp dem på bloggen. Hon har ju att brås på... både på mormors sida och morfars. Imorgon är det vernissage på Club House och hon är väldigt förväntansfull!! ;)
,
Gårdagen blev lite anorlunda än planerat, eller rättare sagt hela arbetsveckan. Flera barn sjuka och fritidsklubben har inte riktigt kommit igång efter jullovet, så det har jobbats väldigt lite. Blev lite antiklimax när vi körde igång i söndags, var riktigt laddad efter 3 veckors jullov. Får se det ljusa i kråksången och vara glad över att ha extra mycket tid att spendera med Charlotte. I alla fall så startade vi gårdagen med en powerwalk/sightseeing, men efter 40 minuter fick vi avbryta då Charlotte fick grymma skavsår. Tur det finns tuk tuk! ;) Mysfrukost på balkongen och sedan gick vi återigen till Club House och var där ända fram till eftermiddagen. Efter skolan kom även Claes, Anita och Malva dit. Dagen slutade med en tennislektion för Malva och sedan var vi alla till restaurang Jobos och åt middag. Deras Chicken Fajitas är GRYM!!
.
/Tjing!

2 kommentarer:

  1. Oj oj vad den är god, chicken fajitas! En sån blir det om 2 veckor. Trevlig helg Carina & co..

    SvaraRadera
  2. Tog en promenad ner till Ikea efter lunch för att köpa en lampa till det nyinköpta vitrinskåpet, jätteskönt faktiskt när man är rätt klädd. Nu en skön myskväll jag också och TV-programmet "På spåret". Ha en fin helg och kramar till er alla! Iréne

    SvaraRadera