lördag 14 augusti 2010

Kvalster


Såg med glädje att dramaserien "Kvalster" i fyra delar, kommer att sändas igen på SVT med start nu på måndag. Har du inte sett den så se den, Ann Petrén och Anna Ulrika Ericsson är lysande i sina roller som Monika och Nettan!
.
/Tjing!

2 kommentarer:

  1. Aj,aj aj, detta var tack för tipset. Det är sent så det blev lite fel! Men visst är ni en vinnande trio!
    Mamma

    SvaraRadera
  2. Hej hej

    Googlade på Kvalster för at se om några kommenterat den riktigt bra TV serien som äntligen visas i repris. Är extra intresserad eftersom vår dotter Tehilla är med som Isabelle.

    Trevlig blogg du har. Det är alltid spännande med människor som lever sina drömmar. Själva skall vi till det riktiga Venedig om så bara för några dagar, men inte på semester utan för att just Tehilla är ditbjuden till filmfestivalen i september som en av huvudrollsinnehavarna i Pernilla Augusts nya film Svinalängorna. Vi får även följa med som stolta föräldrar.

    Jag länkar till barnens hemsida där du även hittar deras och min frus blogg. Inte lika frekvent skrivande som här, men kanske intressant ändå. (Skrollar du ner i Ninas blogg så kan du följa hur det var för oss och barnen bakom kulisserna på inspelningen av Svinalängorna)

    Lycka till i Egypten!!

    http://www.metrobloggen.se/mamager

    SvaraRadera