tisdag 10 augusti 2010

Trappa




Idag har mannen varit duktig och tagit bort trappan upp till sovloftet i Englas rum, något som vi länge tänkt göra för att få mer golvyta. Våra nya hyresgäster hade även det önskemålet, så då slog vi slag i saken. Istället ska där upp en stege, eller klättervägg om Engla själv får välja... Tapetsering och möblering sparar vi dock tills den dan vi flyttar hem igen.
.
Själv förlustade jag mig hos tandläkaren, åt lunch med mamma och gjorde lite shopping på Gränby innan vi alla åt släktmiddag på "Åkanten" med pappa, Inger, Elsa, Bengt, Miranda, Jacob, Jennifer och Matte, mumsigt värre!
.
Nu blir det tidig kväll, vilket betyder halv tolv... Imorgon ringer klockan halv sju, Engla och jag ska till Stockholm och gå på "Allsången", ska bli superkul. Har packat frukost, lunch, middag, mellis, frukt, böcker, kortlek, DS och kamera, så jag tror att vi ska klara oss hela dagen! :)
.
/Tjing!

1 kommentar:

  1. En stege som den som fanns från början upp till "vinden" skulle väl vara läcker. En sådan som man "drar ner" och som inte syns. Då finns ju inget ivägen eller som tar upp plats! Kramisar

    SvaraRadera