söndag 22 augusti 2010

Trevligheter


Ännu en helg till ända... och vilken helg, massor av trevliga middagar och kalas! I fredags var Björn och Carina här och vi åt och drack gott, badade i tunnan runt midnatt och hade det allmänt bra!
.
Igår lördag lite sovmorgon, powerwalk runt Svia, turbo-fika hos Chanette, Patrik och barnen innan vi i ilfart slängde oss på E4:an mot Stockholm för att hinna i tid till Amelias (Claes kusin Annikas äldsta dotter) konfirmation i St Eriks kyrkan i Sollentuna. Vi hann med tio minuters marginal och som tur var hade de andra paxat platser åt oss, så att vi slapp sitta längst bak. Efteråt åkte vi allesammans hem till Annika och Peter i Edsviken och blev bjudna på en massa godsaker. Runt nio tackade vi för oss och åkte hem mot Uppsala igen. På onsdag, på väg till vår planeringsdag med Josefin, så ska vi åka förbi med Amelias konfirmationspresent som Claes glömde kvar i hallen här hemma.... grymt...!
,
Idag har har vi fortsatt middags- och kalastemat... först födelsedagsfika hemma hos Elsa och Bengt, sedan var Malva på kalas hos en klasskompis och på kvällen var vi hem till våra vänner och grannar, familjen Stockhaus och blev bjudna på en så trevlig och god trerättersmiddag, att vi aldrig ville gå hem... något vi kanske får lida för imorgon när barnen är trötta... ja ja, men det var det värt - tack Bea och Mattias!
.
Jag har varit jätteduktig och fortsatt med mina shaker och soppor alla mål som vi inte varit bortbjudna och är mer än nöjd med min första vecka!
,
/Tjing!

1 kommentar: